Grondbegrip Vastgoedzaken is te vergelijken met een huisarts. Namelijk het verlenen van eerstelijns hulp als de nood aan de man of vrouw komt. Zelf de kwestie behandelen als  dat verantwoord is, begeleiding bij eventuele opschaling naar specialisten als dat nodig is. En er dan voor zorgen dat je niet bij een kwakzalver terecht komt.

Door de zeer brede kennis en ervaring kan je bij Grondbegrip Vastgoedzaken terecht voor onteigeningszaken, planschadeverhaal, nadeelcompensatie of zakelijke huuradvies.

Laat je bijstaan door een deskundige. Door Grondbegrip Vastgoedzaken. Al 40 jaar op de hoogte.


Onteigening

Laat je omtrent zaken van gedwongen verkoop aan de overheid bijstaan door een deskundige. Door Grondbegrip Vastgoedzaken. Al 40 jaar op de hoogte.

Meer informatie >

Planschade

Laat je omtrent het claimen van een planschadevergoeding bijstaan door een deskundige. Door Grondbegrip Vastgoedzaken. Al 40 jaar op de hoogte.

Meer informatie >

Nadeelcompensatie

Laat je omtrent het claimen van nadeelcompensatie bijstaan door een deskundige. Door Grondbegrip Vastgoedzaken. Al 40 jaar op de hoogte.

Meer informatie >

Huuradvies zakelijk

Laat je omtrent huur van een ander bedrijfspand bijstaan door een deskundige. Door Grondbegrip Vastgoedzaken. Al 40 jaar op de hoogte.

Meer informatie >